Unter dem Motto create your future präsentiert die TU Darmstadt an diesem Tag von 13:00 bis 17:00 Uhr ihre Master- und Promotionsangebote in interaktiven Live-Sessions mit Lehrenden, Studierenden und Fachleuten aus zahlreichen Bereichen der Universität. Vorträge, Interviews, Q&A-Sessions, Podiumsdiskussionen und jede Menge Gelegenheiten zum selber fragen. Information zu den Themen Auslandsstudium, Bewerbung und Zulassung, Wohnen, Studienfinanzierung, Start-ups und Gründungsberatung und vieles mehr runden die Veranstaltung ab.

Create your future - under this motto, TU Darmstadt presents its Master's and doctoral programmes at the start of the application phase for the 2022 summer semester from 1:00 to 5:00 pm. Get to know lecturers, researchers, students and experts from numerous areas of the university in interactive live sessions. Profiled offers from the engineering and natural sciences as well as from the humanities and social sciences or the teaching profession will be presented in lectures, interviews, Q&A sessions, panel discussions and other interactive formats. With plenty of opportunity to ask questions yourself. Information on the topics of studying abroad, application&admission, housing, student financing, start-up advice and much more round off the event.

Wann?

01. Dezember 2021, 13:00-17:00